PARVEKE- JA TERASSILASITUS

Lasitettu parveke luo kotisi oleskelutiloihin mukavasti usein kaivattua lisätilaa. Lasi suojaa tuulelta, sateelta ja lumelta, joten voit nauttia olostasi ja viettää aikaa parvekkeella säästä huolimatta. Lasi estää myös turhat äänet, joten liikennemelu laskee noin puoleen.

Parvekelasitus suunnitellaan yksilöllisesti kohteeseen, joten lasitus sopii myös monikulmaisille parvekkeille. Lasitus avautuu ja sulkeutuu yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa ja lasit saa avattua yksitellen sivuseinille. Parvekelasituksessa käytämme karkaistua turvalasia joka täyttää saksalaiset DIN-vaatimukset sekä EU-direktiiviä koskevat CE-vaatimukset.

Lasitettu terassi suojaa sateelta sekä tuulelta ja on näin luotu mukavia yhteisiä hetkiä varten. Säävarausta juhliin ei tarvita sillä lisälämmittimien avulla terassisi on käytössä vaikkapa ympäri vuoden. Lasitetun terassin avulla saat helposti sitä paljon kaivattua viihtyisää lisätilaa.

Lasit liikkuvat helposti pyörien varassa joten lasit on helppo avata ja sulkea sekä saat siirrettyä ne vaivattomasti pois edestä kokonaan. Terassilasituksessa käytämme karkaistua turvalasia joka täyttää saksalaiset DIN-vaatimukset sekä EU-direktiiviä koskevat CE-vaatimukset.

RUUVIPAALUPERUSTUKSET

Ruuvipaalu tekniikka nopeuttaa perustustöitä, sillä asennus ei edellytä raskaita maansiirto- ja routaeristystöitä. Paalut pyöritetään maahan, jonka jälkeen päällerakennus voidaan aloittaa välittömästi. 

Ruuvipaaluille on olemassa laajasti eri käyttökohteita kuten yksityispuolella pientaloja, aitoja, autotalleja, terasseja ja esimerkiksi laitureita tai infrarakentamisessa, jossa ruuvipaalut ovat vakiinnuttaneet paikkansa. 

SISUSTUSLASIT

Lasiliukuovi on laadukas ja huoliteltu valinta sisäoveksi, jotka sopivat niin saneeraus- kuin uudisrakennus käyttöön. Lasiliukuovilla voi rakentaa tilanjako-oven, sermin, saunan lasituksen tai jopa kokonaisen väliseinän lasista vaikkapa toimistoon kirkastamaan ilmettä.

Työt tehdään aina millintarkasti mittatilaustyönä ja asentamamme lasit ovat kaikki valmistettu turvallisesta ja kestävästä CE-merkitystä karkaistusta turvalasista. 

ÄÄNIERISTEET

Ääniaallot kimpoilevat sisätiloissa kovista pinnoista toiseen aiheuttaen epämiellyttävää kaiuntaa sekä hallitsematonta melua-astetta. 

Liiallinen melu esimerkiksi työpaikalla voi aiheuttaa stressitilan elimistölle ja häiritä keskittymistä. Akustiikkalevyt vähentävät äänen kaiuntaa sisätiloissa luoden miellyttävämmän ympäristön niin työpaikoilla kuin kylpylöissäkin. 

Asennamme akustiikkalevyjä yrityksille sekä kotitalouksille tarpeiden mukaisesti. Levyjä käytetään äänen akustoimiseen sisätilojen ala- ja välikattoihin, seiniin sekä meluseiniin. Huoliteltujen design-akustiikkalevyjen avulla voi akustoimisen lisäksi sisustaa esimerkiksi yleistilan seinän taideteokseksi.

KALUSTEASENNUS

Laadukas asennus on toimiva ja kestävä. Tämän takia meille on tärkeää, että asennus tehdään hyvin. Asennamme kotiisi tai julkiskohteeseen kaiken keittiöistä ja väliseinistä erilaisiin kalusteratkaisuihin.

NIKA PARVEKE- JA
TERASSILASITUKSET

Toimimme Nika parveke- ja terassilasien jälleenmyyjänä. Kauttamme tilaat Nika tuotteet valmiiksi asennettuina.

REMONTIT

Toteutamme erilaiset remontit tarpeesi mukaan. Teemme työtä 26 vuoden kokemuksella. Koska jokainen remontti ja kohde on erilainen, ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopivat ratkaisut.

RUUVIPAALUPERUSTUKSET

Asennamme kestävän ruuvipaaluperustus menetelmän nopeasti ilman kaivuu- tai eristystöitä.

SISUSTUSLASIT

Kirkkautta tilojen ilmeeseen sisustuslasin avulla.